ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ


Ο ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ
Η ANIMAGNET παρουσιάζει την μουσικό - κουκλοθεατρική παράσταση “Ο Μεταξούλης” βασισμένη στο ομότιτλο παραμύθι, διάρκειας 35 λεπτών.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ιστορία μας ακολουθεί τον Μεταξούλη, ένα μικρό μεταξοσκώληκα που του αρέσει να πλέκει. Στην προσπάθεια του να γίνει φίλος με τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, ο Μεταξούλης ράβει ζακέτες για όλους. Αφού γίνεται θύμα κοροϊδίας για τις ζακέτες του, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι με την φίλη του την Ρούνα την πασχαλίτσα για να βρει τους γονείς του. Στο ταξίδι του συναντά καινούργιους φίλους από τους οποίους μαθαίνει πολλά. Μια ιστορία που καταδεικνύει την αξία της φιλίας, της οικογένειας αλλά και την δύσκολη πραγματικότητα του bullying στις μικρές ηλικίες και προσπαθεί να τονίσει την ανάγκη να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας.

Η δημιουργία του σκηνικού και οι κούκλες των ηρώων, φτιάχνονται χειροποίητα από την ομάδα μας, από ανακυκλώσιμα υλικά. Η παράσταση είναι μεταφερόμενη, με ευέλικτα σκηνικά και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή. Ο τεχνικός εξοπλισμός καλύπτεται από την ομάδα μας. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 99814262 (Γιάννης Πολίτης) ή στείλτε μας email στο info@animagnet.eu

Συντελεστές:

Κείμενο/ Παραγωγή/ Μουσική: Σταύρος Μιχαλακάκος, Γιάννης Πολίτης      Σκηνικά: Δήμητρα Γιοβάνη
Σκηνοθεσία: Αντρέας Μακρής, Σταύρος Μιχαλακάκος, Γιάννης Πολίτης