Έλβις και Μέριλιν Κουκλοθέατρο (Κύπρος)


Η ANIMAGNET παρουσιάζει το κουκλοθέατρο, "Έλβις και Μέριλιν" σε νηπιαγωγεία και δημοτικά άνα το Παγκύπριο!

*Το κουκλοθέατρο έχει διαφορετική ιστορία από την Θεατρική Παράσταση

 

Κουκλοθέατρο: "Έλβις και Μέριλιν"

Το τρομερά διαδραστικό κουκλοθέατρο των "Έβλις και Μέριλιν" είναι συνολικής διάρκειας 38 λεπτών. Μια κουκλοθεατρική παράσταση, με έντονο το στοιχείο του χιούμορ, πολλές συγκινήσεις, δράση, τραγούδια και μαγευτικά εφέ που θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς μας φίλους Μια ιστορία που μιλάει για τη συνεργασία, τα συναισθήματα και τις έννοιες της οικογένειας και ανθρωπιάς, δίνοντας έμφαση κυρίως στο τι θα πει αγάπη. 

Η παράσταση μας αποτελείται από 2 ηθοποιούς. Είναι συνολικής διάρκειας 38 λεπτών είναι διαδραστική και περιλαμβάνει και 7 τραγούδια τα οποία εξελίσσουν την ιστορία. Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια στο https://www.youtube.com/animagnetkids

Είναι μεταφερόμενη, με ευέλικτα σκηνικά και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή. Ο τεχνικός εξοπλισμός καλύπτεται από την ομάδα μας και οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου. 

Για να κλείσετε παράσταση αλλά και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως καλείτε : +357 94 089977 και στο +357 94 044974 (Έλενα Παναγή)
 
Περίληψη: Ο Έλβις και η Μέριλιν είναι δυο χαριτωμένα ρομπότ που δουλεύουν σε φάρμα αυτοκινήτων. Βοηθούν δυο κορίτσια, την Ρωξάνη και την Έμμα, με τις δουλειές τους. Όλα θα αλλάξουν όταν στην πόλη καταφθάνει ο Ρεμί, ο παγκόσμιος Γάλλος πρωταθλητής ράλι και συλλέκτης αυτοκινήτων, με ύπουλες προθέσεις. Τα κορίτσια και τα ρομποτάκια θα πρέπει να γίνουν μια ενωμένη οικογένεια, αν θέλουν να σταματήσουν τον Ρεμί.