Μάλο - Κουκλοθέατρο (Αθήνα, Ελλάδα)


Η ANIMAGNET παρουσιάζει το κουκλοθέατρο, "Ο Μάλο" σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Αθήνα: Σχολική χρονιά 2023-2024 & 2024-2025
Πάτρα: Από 15 Μαϊου 2024 και για όλη την σχολική χρονιά 2024-2025
 

Κουκλοθέατρο: "Μάλο"

Το τρομερά διαδραστικό κουκλοθέατρο του "Μάλο" είναι συνολικής διάρκειας 38 λεπτών. Η ιστορία του Μάλο μιλάει για την ρύπανση των ωκεανών, την κοινωνική αλληλεγγύη, την ομαδικότητα και διδάσκει μεταξύ άλλων τα παιδιά να αντιμετωπίζουν τους φόβους και να αποδέχονται την διαφορετικότητα.

Η παράσταση μας αποτελείται από 2 ηθοποιούς. Είναι συνολικής διάρκειας 38 λεπτών είναι διαδραστική και περιλαμβάνει και 7 τραγούδια τα οποία εξελίσσουν την ιστορία. Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια στο https://www.youtube.com/animagnetkids

Είναι μεταφερόμενη, με ευέλικτα σκηνικά και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή. Ο τεχνικός εξοπλισμός καλύπτεται από την ομάδα μας και οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου. 

Για να κλείσετε παράσταση αλλά και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως καλείτε : 6989081030 (Ειρήνη Γαραντζιώτη) 
6976596286 (Δήμητρα Μηνά)
 
Περίληψη: O Mάλο είναι ένα αφελές ψάρι, που ονειρεύεται να γίνει ο επόμενος βασιλιάς του βυθού. Στην προσπάθεια του να βρει τον πιο πολύτιμο θησαυρό του βυθού, που αυτό θα τον βοηθήσει να κερδίσει τον θρόνο, εγκλωβίζεται σε ένα πλαστικό σκουπίδι. Μέσα από το δικό του ταξίδι, ο Μάλο θα μάθει για την ρύπανση των ωκεανών, τι πάει να πει πραγματική φιλία, ομαδικότητα, αλληλεγγύη και τι κάνει έναν βασιλιά σπουδαίο.