Μεταξούλης - Κουκλοθέατρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη)


Η ANIMAGNET παρουσιάζει το κουκλοθέατρο "Ο Μεταξούλης" σε νηπιαγωγεία και δημοτικά.

Αθήνα: Μεχρι 30 Αρπιλίου 2024 
Θεσσαλονίκη: Από 1 Απριλίου 2024 και για όλη την σχολική χρονιά 2024-2025
Κρήτη: Από 15 Μαϊου 2024 και για όλη την σχολική χρονιά 2024-2025

 

Κουκλοθέατρο: "Μεταξούλης" 

Περίληψη: Ο Μεταξούλης είναι ένας μικρός μεταξοσκώληκας που του αρέσει να ράβει ζακέτες. Αφού γίνεται θύμα κοροϊδίας στο σχολείο του, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι με την φίλη του την Ρούνα την πασχαλίτσα για να βρει τους γονείς του. Στο ταξίδι του συναντά καινούργιους φίλους από τους οποίους μαθαίνει πολλά. Μια παιδική παράσταση που μιλάει για το bullying, την αξία της φιλίας και της οικογένειας αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας 

Η ιστορία μας μιλάει για την άσχημη φύση του bullying και προτρέπει τα παιδιά να κάνουν πάντα αυτό που αγαπούν. Γεμάτη μηνύματα και αναπτύσσοντας το αίσθημα της ενσυναίσθησης, τα παιδιά ταξιδεύουν μαζί με τον Μεταξούλη στη γλυκιά και γεμάτη φως, συγκινητική ιστορία του.

Η παράσταση μας αποτελείται από 2 ηθοποιούς. Είναι συνολικής διάρκειας 38 λεπτών είναι διαδραστική και περιλαμβάνει και 7 τραγούδια τα οποία εξελίσσουν την ιστορία. Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια στο https://www.youtube.com/animagnetkids

Είναι μεταφερόμενη, με ευέλικτα σκηνικά και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή. Ο τεχνικός εξοπλισμός καλύπτεται από την ομάδα μας και οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολειού. Αξίζει να σημειωθεί πως η παράσταση μας είναι εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδείας Κύπρου.

Για να κλείσετε παράσταση αλλά και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως καλείτε : 6989081030 (Ειρήνη Γαραντζιώτη) 
6976596286 (Δήμητρα Μηνά)

  

 

metaxs1metaxouliskoukles1